fbpx
Whatsapp Bilgi Hattı

342. Sk. No: 13/A Merkez/KARAMAN 0 530 442 27 72 Mesai: 08:00 - 20:00

MERT DAVETİYE

En kaliteli düğün davetiyesi modelleri.

Mutlu evliliğinize giden ilk adımda sevdikleriniz için hazırlatacağınız nişan davetiyesi kataloglarımızı inceleyin.

Oğlunuz için aradığınız birbirinden farklı sünnet davetiyesi çeşitleri

En yeni tasarımlar, en kaliteli baskı ile davetiye sitemizde.

FACEBOOK'TA BİZ

2021 Gelin Saçı Modelleri

Evlenmek, güzel bir yuva kurmak, birbirini seven iki insanın ilişkilerini resmiyete dökmesi. Bunlar her insan için hayatta ki en güzel ve en anlamlı duygulardır. Çünkü böylesine özel ve anlamlı olan bir gün, her insanın mutlu olacağı günlerden birisidir. Bütün bunların yanında; bir insanı mutlu eden olaylardan birisi de gelin olmaktır. Bu da her genç kızın hayali olan bir olaydır. Evlilik kararı alındığında hem gelin adaylarını, hem de damat adaylarını tatlı bir telaş ve yoğun bir koşuşturma sarar. Böyle anlarda her iki tarafın da kendine özgü düşünceleri ve almak istediği birçok şey vardır çünkü. Başka bir deyişle iki

taraf da düğün alışverişini düşünür. Bu dönem gelin adayları açısından biraz daha telaşlı ve yoğun geçer. Bunun nedeni gelin adaylarının düğün hazırlığı konusunda yapacağı çok daha fazla şey olmasıdır. Gelinlik seçimi, gelin ayakkabısı, gelin buketi, gelin makyajı ve tabii ki gelin saçı. Gelin adaylarının en çok zorlandığı ve karar vermesi uzun süren konulardan birisi de gelin saçı modeli konusudur. Çünkü gelin saçı böylesine özel bir günde en çok dikkat çeken ayrıntılardan birisidir. Peki, bu yıl hangi gelin saçı modelleri tercih ediliyor? 2021 yılında son trendler hangileri? İşte size 2021 gelin saçı modelleri.

Doğal Dalgalı ve Açık Saç Modelleri

2021 yılında; en çok tercih edilecek olan saç modellerinin başında doğal, dalgalı ve açık saç modelleri geliyor. Bu yıl ağırlıklı olarak sade ve abartıdan uzak düğün konseptleri moda. Gelin adayları da böyle bir görünümle ters düşmemek ve tezat bir görüntü oluşturmamak için saatlerce kuaför salonlarında vakit geçirmek istemedikleri için daha sade, doğal bir görünümde ve açık saç modelleriyle karşımıza çıkıyor. Bu saç modeli; özellikle orta uzunlukta saçlara sahip olanlar için en ideal saç modellerinden birisidir.

Örgülü ve Dağınık Saç Modelleri

Bu yıl sıkça karşımıza çıkacak olan bir diğer saç modeli ise örgülü ve dağınık saç modelleridir. Bohem ve romantik tarzın en önemli temsilcileri olan bu saç modelli artık her tarz konseptte görülebiliyor. Zarif ve romantik bir düğünde, konsepte uygun olan bir görünüm isteyen gelin adaylarının rahatlıkla tercih edebileceği bir saç modelidir. Bu saç modelinde gelin adayları gevşek örgülerin arasına, düğün tarzı ve temasına uygun birkaç aksesuar tamamlaması ile hoş bir görünüme kavuşabilirler.

2021 Gelin Saçı Modelleri

2021 Gelin Saçı Modelleri

Zarif At Kuyrukları

Bu sene; hem düğün konseptlerinde, hem de gelin saçı modellerinde, çoğunlukla sadelik ve zarafet ön plana çıkıyor. Bu görünüme uyum sağlamak isteyenler için en ideal saç modeli zarif atkuyruklarının tercih edildiği modellerdir. Saçlara hem spor hem de elegant bir görüntü kazandıran, sıkıca toplanmış ve uçları dağınık bir atkuyruğu modeli bu yıl karşımıza sıkça çıkacak gibi duruyor. Aynı zamanda sade ve gösterişsiz bir gelinlik düşünenler için gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek bir saç modelidir.

Minimal Dağınık Topuzlar

2021 yılı boyunca karşılaşacağımız gelin saçı modellerinden bir diğeri de minimal dağınık topuzların yer aldığı saç modelleri. Bugüne kadar gelin topuzu denildiği zaman birçok kişinin aklına abartılı ve gösterişli topuzlar geliyordu. Fakat bu yıl durum biraz daha farklı. Sadeliğin ve doğallığın ön plana çıkacağı düğün konseptlerine uygun olarak tercih edilebilecek en ideal saç modeli minimal dağınık topuzlardan oluşan saç modelidir. Tıpkı düğün konseptinde olduğu gibi, gelinlik tercihinde de abartısız fakat romantik ve sade görünümü tercih eden gelin adayları, saçları için de bu modeli göz önünde bulundurabilir.

Aksesuarlı Sade Saç Modelleri

Bu yılın en trend saç modellerinden sonuncusu ise aksesuarlarla desteklenmiş olan sade saç modelleri. Sadece minimalist tarzda olanlar için değil, birkaç sade aksesuar, taşlı bir taç ve küçük bir toka ile oldukça hoş bir görünüm elde eden gelin adaylarının da tercih edebileceği bir saç modeli. Kısacası bu yılın trendini saç modellerinden çok, modeller için kullanılacak aksesuarlar belirleyecek gibi.

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

Düğün Aşamaları Nelerdir?

Düğün Aşamaları Nelerdir? Kişiler hayatlarında bazen mutlu günlerin olması için elinden geleni yaparlar. Bu mutlu günde kişiler kına, nişan, evlilik gibi durumları yaşamak isterken ilk önce kendilerine uygun bir bütçe ile hazırlıklar yapılmalıdır. Bu hazırlıklarda heyecan olacağından kendilerine dışarıdan fikir veren kişiler önem duyarlar. Bu kişiler...

Nişan Bohçasında Neler Olmalıdır?

Nişan Bohçasında Neler Olmalıdır?Nişan, evliliğe en yakın adımdır. Ailelerin birbiriyle tanıştığı süreçtir. Bu süreç hem çok zevklidir. Hem de çok kafa karıştırıcıdır. Bohça hazırlama aşaması zor bir süreçtir. Nişan bohçasının için neler olmalıdır? Nişan bohçası ne zaman verilir? Nişan bohçası nasıl olur? Bu sorular karmaşıklığa ve tatlı...

SEDEF SÜNNET-6193

SEDEF SÜNNET-6193DAVETİYE ÖZELLİKLERİ ...