fbpx
Whatsapp Bilgi Hattı

342. Sk. No: 13/A Merkez/KARAMAN 0 530 442 27 72 Mesai: 08:00 - 20:00

MERT DAVETİYE

En kaliteli düğün davetiyesi modelleri.

Mutlu evliliğinize giden ilk adımda sevdikleriniz için hazırlatacağınız nişan davetiyesi kataloglarımızı inceleyin.

Oğlunuz için aradığınız birbirinden farklı sünnet davetiyesi çeşitleri

En yeni tasarımlar, en kaliteli baskı ile davetiye sitemizde.

FACEBOOK'TA BİZ

Düğün Sonrası Balayı İçin Öneriler

Düğün sezonu açıldı! Hazır düğün sezonu açılmışken, balayı planlamalarını yapmaya başlayan pek çok müstakbel çiftin de aklında, balayında nerelere gitsek, neler yapsak gibi durumlar mevcut. Bu yazımızda bu çiftlere yardımcı olmayı planlıyoruz ve düğün sonrası balayı önerileri yazı dizimiz tam olarak bu durumlarla ilgili olacak.

Balayına gitmek güzel, şüphe yok ki rüya gibi bir tatili hemen her çift ister. Peki, rüya gibi bir tatil yapabilmek ve balayı yaşamak için eksiksiz bir listenin nasıl çıkarılabileceğini biliyor musunuz ? Kendi ihtiyaçlarınıza göre pek çok şeyi balayı planınıza ekleyebilirsiniz, ancak, aşağıdaki sunacağımız bazı şeyleri de listeye ve dikkate almanızda yarar görüyoruz.

Yurtdışına Çıkın

Türkiye, şüphesiz ki muhteşem bir tatil cenneti ancak balayı gibi uzun bir tatil periyodunuz mevcutsa ve eşiniz de siz de çalışıyorsanız, bu kadar uzun bir süreyi bir daha bulamayabilirsiniz. Bu sebepten, ilk tavsiyemiz tatilinizi yurtdışında tercih etmeniz yönünde olacak. Yurtdışında tatil yapmak, öyle sandığınız kadar pahalı değil. Sezon açılmadan önce, erken rezervasyon fırsatları ile Kıbrıs otelleri çok düşük fiyatlara sizleri misafir edebiliyor ve Kıbrıs, muhteşem bir tatil adası fikri olabilir.

Kıbrıs dışında, yine vize istemeyen, direkt olarak kimlik kartınız ve pasaportunuzla giriş yapabileceğiniz anlaşmalı ülkeler mevcut.

Muhteşem Bir Balayı için Gemi Turları

Gemi turları da yine muhteşem bir balayı yaşamak adına kesinlikle değerlendirilmesi gereken tatil tiplerinden. Bakıldığında, geleneksel pek çok etkinliğin sürdürüldüğü bu gemi turlarında, birden çok ülkeyi sadece birkaç günde gezebilir ve denizin ortasında, muhteşem, romantik bir balayı yapabilirsiniz. Türkiye’de gemi turları düzenleyen pek çok acentanın mevcut olduğunu biliyoruz ve balkonlu bir kamarada geçirebileceğiniz denizin ortasında bir akşam, inanın bize; pek çok şeye bedel…

Önceden Planlayın

Balayınızı önceden planlamanız oldukça önemli. Bakıldığında, genelde düğünden sonra iş yerleri, şirketler gerekli izinleri personellerine sunarlar ve düğünden sonra balayı yeri seçmek, rezervasyon yapmak adına planlamalarda bulunmak inanın hiç kolay değil ve büyük bir zaman kaybı da oluşturabilir. Bu sebepten, düğününüz olmadan henüz birkaç ay önce, balayı planınızı yapıp rezervasyonlarınızı yaptırmanızı tavsiye ediyoruz.

Bu sayede, şirketlerin iş yükünden de önceden kurtulmuş ve önceden balayına çıkacağınızı belirtmiş olursunuz. Bu da büyük bir avantaj sağlayabilir.

Balayı Bavulunuzu Hazırlayın

Son olarak, elbette balayı bavulu çok önemli bir etmen. Bakıldığında, güneş kremi ve benzeri araçların, balayının öncesinde değil, çok öncesinde hazırlanması gerektiği aşikâr. Zira genelde, balayı arifesinde bu tarz şeyler unutulabiliyor ve hemen herkes sadece “gitmek” mefhumuna öncelik veriyor. Bu sebepten, en azından bir ay önceden balayı bavulunuzu hazırlayıp ihtiyacınız olan her şeyin bir listesini yapmak kesinlikle önemli bir durum olacaktır.

Mutluluklar.

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

Düğün Yapmanın Önemi Nedir?

Düğün Yapmanın Önemi Nedir?Düğün yapmak kültürümüzde oldukça önemli bir yere sahiptir. Oldukça eski zamanlardan beri süregelen bir gelenek olarak düğünler, evliliğin olmazsa olmazı arasında yer almaktadır. Her kültürde farklı farklı yapılan düğünler, ülkemizde de birbirinden farklı şekillerde yerine getirilebilmektedir. Düğün geleneğimizin bir...

Evde Kına Gecesi Nasıl Olur?

Evde Kına Gecesi Nasıl Olur?Evlilik öncesinde gerçekleştirilen en keyifli ve en eğlenceli gündür. Kına gecesi gelenek olarak düğünden bir gün önce kız evinde yapılır. Gelin ve ailesi için oldukça duygusal bir günken davetliler için eğlenceli ve keyifli bir gündür. Yüzyıllardan süre gelen bir gelenektir. Kına merasimleri düğünden bir gün önce gelinin...

Etkinlik Duyurusu : Davetiye

Etkinlik Duyurusu : DavetiyeDavetiye birçok alanda kullanılabilen bir üründür. Düğünden nişana, partiden, kokteyle kadar birçok alanda kullanılan bu ürünün düğün ve nişan tasarımlarında dikkat edilmesi gereken noktalar aşağıda belirtilmiştir. Düğün Davetiyesi Seçiminde Dikkat Edilecek Konular Öncelikli olarak bir davetiye planlanırken dikkat edilmesi...