fbpx
Whatsapp Bilgi Hattı

342. Sk. No: 13/A Merkez/KARAMAN 0 530 442 27 72 Mesai: 08:00 - 20:00

MERT DAVETİYE

En kaliteli düğün davetiyesi modelleri.

Mutlu evliliğinize giden ilk adımda sevdikleriniz için hazırlatacağınız nişan davetiyesi kataloglarımızı inceleyin.

Oğlunuz için aradığınız birbirinden farklı sünnet davetiyesi çeşitleri

En yeni tasarımlar, en kaliteli baskı ile davetiye sitemizde.

FACEBOOK'TA BİZ

Düğün Fotoğrafçısı Seçerken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Sezon geldi geçiyor, evlenen evlenene ve siz de yakın zamanda bunlardan bir tanesi olmaya hazırlanıyorsunuz belli ki. Türkiye’de yılda altı yüz binden fazla kişi evleniyor ve mutlu bir yaşama adım atıyorlar. Peki, bir kez yaptıkları düğün merasimine hazırlıklar nasıl yapılıyor, merak ediyor musunuz? Blogumuzun önceki konularında, pek çok defa düğüne hazırlık için yapılması gerekenleri, ay ay paylaşmıştık, şimdi ise biraz daha özele ineceğiz. Düğün fotoğrafçısı seçerken dikkat etmeniz gereken şeylerin olduğundan haberdar mısınız?

Değilseniz, öncelikle yazımızı okuyun ve sonrasında düğün fotoğrafçısı seçiminizi yapın. Aksi durumda, hiç istenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir.

Referanslar

Düğün fotoğrafçısı seçerken en önemli kıstaslardan bir tanesi, düğün fotoğrafçısının referanslarıdır. Örneğin, yakın zamanda evlenmiş bir arkadaşınızın fotoğraflarını çok sevmiş olabilirsiniz ve bu oldukça önemli bir referanstır. Bunun dışında, eğer yakınlarınızdan yakın zamanda evlenen herhangi biri yok ise; tavsiyemiz tek tek şehrin en iyi fotoğrafçılarını gezerek olabildiğince referansları ve fotoğrafları incelemeniz yönünde.

Uzmanlık Durumu

Düğün fotoğrafçısının uzmanı mı olurmuş? Demeyin. Olur, bal gibi de olur ve bu sebepten düğün fotoğrafçılarına dikkat etmek gerekiyor. Tabelasına, düğünleriniz için fotoğraf çekimi yazan her fotoğrafçı, düzgün bir düğün fotoğrafçısı değildir. Sadece şehrin belli yerlerinde çekim yapar ve bunu hemen her gelin damat için yapmaktadır, bu tarz düğün fotoğrafçıları yerine, her düğün için özgün çalışabilen ve isteklerinize uygun iş çıkarabilen fotoğrafçılar ile çalışın.

İsteklerinize Uygunluk Durumu

Günümüzde, uzman bir fotoğraf makinesi ile hemen her şey yapılabiliyor ancak fotoğrafçılar ısrarla gelin ve damat tarafından talep edilmeyen şeyleri yapmaktalar. Bu, çekim açıları, poz durumları ve duruş şeklinde değişiklik gösterebiliyor ancak aslolanın sizin istediğiniz şey olduğu çoğu zaman unutuluyor.

Dolayısıyla, bir düğün fotoğrafçısı seçerken, olabildiğince dikkatli olun ve ılımlı, sizin için her şeyi yapabilecek ve sizin isteklerinizi karşılayabilecek insanlarla konuşun.

Düğün fotoğrafçısı seçmek için dikkat etmeniz gereken şeyler elbette bundan ibaret değiller, ancak bu maddeler belki de en önemlileri.

Mutluluklar dileriz, Görüşmek üzere!

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

Evlilik Hazırlıkları Nasıl Yapılır

Evlilik Hazırlıkları Nasıl YapılırHer güzel birlikteliğin mutlu bir sona ermesi herkesin hayalidir. Çiftlerin mutluluklarını evlilikle taçlandırma süreci bazı hazırlık aşamalarını kapsamaktadır. Ailelerin tanışmasından sonra söz kesilerek ilk adım atılır. Devamında nişan hazırlıkları ile tatlı telaşlar başlar. Son olarak hayalleri süsleyen düğün için...

Gelinliğe Yakışan Aksesuar: Beyaz Kına Dövme

Gelinliğe Yakışan Aksesuar: Beyaz Kına DövmeDüğün sektörü gün geçtikçe canlanıyor ve bu sektöre dair en yeni modalar, en yeni aksesuarlar baş döndürücü şıklıkta gelişmeye, güncellenmeye devam ediyorlar. Bakıldığında, bu modalardan biri şu sıralar kesinlikle beyaz kına dövme. Bir aksesuar olarak, kısa sürede muhteşem bir ivme kazanan ve düğün sektöründe gözle...

Kusursuz Bir Davet Planı için İşe Davetiye Seçerek Başlayın!

Kusursuz Bir Davet Planı için İşe Davetiye Seçerek Başlayın!Gelişen teknolojiden aldığı destekle, müşterilerine kaliteli hizmet sunan firmamız, en özel gününüzde kusursuz bir plan yapmanız için her zaman yanınızdadır. Farklı bütçe ve zevklere özel olarak hazırladığımız koleksiyonlar arasından dilediğinizi seçerek tasarımınızı tamamlayabilirsiniz. Yaratıcı fikirlerin değer kazandığı...