fbpx
Whatsapp Bilgi Hattı

342. Sk. No: 13/A Merkez/KARAMAN 0 530 442 27 72 Mesai: 08:00 - 20:00

MERT DAVETİYE

En kaliteli düğün davetiyesi modelleri.

Mutlu evliliğinize giden ilk adımda sevdikleriniz için hazırlatacağınız nişan davetiyesi kataloglarımızı inceleyin.

Oğlunuz için aradığınız birbirinden farklı sünnet davetiyesi çeşitleri

En yeni tasarımlar, en kaliteli baskı ile davetiye sitemizde.

FACEBOOK'TA BİZ

Davetiye Seçiminde İşinizi Kolaylaştıracak 5 Bilgi

Düğün tarihi yaklaşmaya başladıkça çiftlerin elleri ayakları birbirine dolaşıyor. Böyle olunca da dikkatli bir şekilde yapılması gereken seçimler, çok daha zor bir şekilde gerçekleştirilmiş oluyor. Düğün davetiyesi seçimi de çiftlerin dikkat etmeleri gereken konulardan bir tanesi. Yapılacak olan seçimler esnasında gerekli detaylara dikkat edilmemesi sonrasında ortaya asla istenmeyecek tarzda davetiyeler çıkmış olacak.

Tasarıma Dikkat Edilmeli

Seçilecek olan düğün davetiyesinin mutlaka göze hitap etmesi gerekmekte. Düğünün temasına bağlı olarak yapılacak seçim sayesinde düğün tam anlamıyla istenildiği şekilde tasarlanmış olacaktır. Aksesuar, renk, font gibi detaylar ile davetiyenin son şekli belirlenir.

Kaç Adet Sipariş Edilecek?

Normalde çiftlerin büyük bir kısmı davetiyelerini olması gerekenden çok daha fazla sayıda davetiye hazırlatarak maddi anlamda gereksiz bir külfetin altına giriyorlar. Hâlbuki davetiye sayısı için hesaplama işlemi oldukça kolaydır. Her aileye bir, bekar kişilerin her birine de birer tane davetiye verilecektir. Kesin rakam belirlendikten sonra unutulan kişiler için %5 ya da oranında fazla davetiye bastırılmalıdır.

Kâğıt Seçimi

Pek çok çift davetiye seçimini ince kâğıttan yana yapmakta. Ancak özel tasarım davetiyelerin ince kâğıt üzerine yapılması, istenilen sonuçların elde edilmemesine neden olacaktır. Bunun yerine kalın kâğıt kullanılmalıdır.

Nikâh ve Düğün İçin Davetiye Seçimi

Çiftler kimi zaman nikâh ve düğünü ayrı yapıyorlar. Bu durumda pek çok misafirin kafası karışabiliyor. Böylesi durumların önüne geçilmesi adına davetiyelerin içerisine minik not kâğıtları hazırlatılabilir. Böylece oluşacak kafa karışıklığının da önüne geçilmiş olur.

Fiyatları İnceleyin

Davetiyeler arasında seçim yaparken dikkat edilecek olan en önemli etkenlerden bir tanesi hiç şüphesiz ki fiyat. Fiyat konusunda öncelikli olarak limitin belirlenmesi, davetiye seçiminin çok daha kolay bir şekilde yapılmasını sağlayacak ve çiftler de pahalı davetiyeleri inceleyerek zaman kaybı yaşamamış olurlar.

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

En Trend Gelin Sabahlıkları

En Trend Gelin SabahlıklarıGelin sabahlıkları denildiğinde akla binlerce model gelmektedir. Bu modeller içerisinde her zevke uygun farklı modeller yer almaktadır. Düğünlerin olmazsa olmazları arasında yer alan gelin sabahlıkları, gelinlerin hem rahat hem de şık olmalarını sağlar. Her geçen gün birbirinden şık ve modern gelin sabahlıkları tasarlanmaktadır....

Davetiyeler Konusunda Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar

Davetiyeler Konusunda Dikkat Edilmesi Gereken DetaylarNişan ve düğün davetiyesi modellerinin her biri birbirinden güzel ve zarif geliyor ise ve siz aralarında seçim yaparken zorlanıyor, karar vermiyorsanız bu yazı sizin için bir çözüm niteliği taşımaktadır. Davetiye modelleri ve seçenekleri bir hayli fazladır. Bu yüzden pek çok davetiye beğenilir ve karar verilemez. Bazı kriterler...

Sünnet Davetiyesinin Özellikleri Nelerdir?

Sünnet Davetiyesinin Özellikleri Nelerdir? Düğün davetlerinde olduğu gibi sünnet düğünlerine özel davetiye hazırlanır. Davetin içeriğine göre bilgi mesajları yazılarak, gelmesi istenilen konuklara gönderilir. Sünnet organizasyonu, düğün olarak da kutlanabilir, kişisel tercihe göre mevlüt olarak da kutlanabilir. Kimi sünnet düğünlerinde kına gecesi yapılır. Sünnet...