fbpx
Whatsapp Bilgi Hattı

342. Sk. No: 13/A Merkez/KARAMAN 0 530 442 27 72 Mesai: 08:00 - 20:00

MERT DAVETİYE

En kaliteli düğün davetiyesi modelleri.

Mutlu evliliğinize giden ilk adımda sevdikleriniz için hazırlatacağınız nişan davetiyesi kataloglarımızı inceleyin.

Oğlunuz için aradığınız birbirinden farklı sünnet davetiyesi çeşitleri

En yeni tasarımlar, en kaliteli baskı ile davetiye sitemizde.

FACEBOOK'TA BİZ

Davetiye Seçiminin Önemi

Yaşamımız boyunca birçok etkinliğe katılıyoruz. Düğün, nişan, nikah gibi özel günlere de katılıyoruz. Bu davetlere katılırken bize verilen kâğıt; yani adı üstünde davetiye aslında bizlere birçok ipucu ve izlenim bırakıyor. Bu izlenimlerden kalanlar düğün veya nikah hazırlık aşamasında bizlere seçim yaparken nelere dikkat etmemiz konusunda da bir nevi fikir sağlamış oluyor. Fakat davetiye seçerken bu aşamaya gelindiğinde ne kadar çok faktörün bir arada olduğunu görüyoruz. Dolayısıyla öncelikle düğün veya nişan davetiyesi için beklentilerinizi karşılayacak en uygun davetiyeciyi bulma arayışlarına giriyorsunuz.

Hayatınızın en önemli günlerinden biri olan düğününüzde her ayrıntının düşünüldüğü, hoş ve akıllarda kalan özel bir anı olması için kaçırılmaması gereken unsurların başında davetiyeler geliyor. Davetlileriniz için önemli bir ayrıntı olacak ve yıllarca en özel gününüzü simgeleyen bir hatıra olacak. İşte bu yüzden davetiyenizin tasarımı için mutlaka tecrübeli ve güvenilir davetiyecilerle çalışmalısınız.
Güzel bir süreç için davetiye merkezinin kurumsal çalışmalara sahip olup olmadığına dikkat etmenizde yarar var.

Davetiyeci Bulmak

Düğün hazırlıklarının büyük kısmı atlatıldı. Sıra geldi davetiyeye. Birçok davetiye merkezi arasında nasıl doğru seçimi yapmalı ve kolayca beklentimize kavuşmalıyız diye düşünerek araştırırız. Teknolojiyi ve yenilikleri sürekli takip eden bir davetiye merkezi öncelik olmalıdır. Düğün davetiyesi ve nişan davetiyesi için farklı modellere ulaşmak ve ucuz ama kaliteli hizmet almak herkesin hayalidir.

Davetiyenin Tasarımı

Davetiyeler sıradanlıktan uzak, muhteşem tasarımlara sahip olmalıdır. Bunun için davetiyecinize danışarak beklentilerinizi anlatmak konusunda açık olmalısınız. Yine de sıradanlıktan uzak olması için davetiyenin amacından uzaklaşacak örneklerden kaçınmalısınız. Eğlenceli temalardan hoşlanan çiftler için de modeller mevcuttur. Bu noktada kullanılacak dil ve davetiye sözleri de büyük rol oynar. Sonuç gerçekten mutluluk verici olacak. Öncelikle en temel aşama olarak zevklerinizi, hangi renkler kullanmak istediğinizi ve yazı tipini belirlemelisiniz. Kullanılacak metin de oldukça önem arz edecektir. Davetiyecinizden davetiye sözleri örneklerini mutlaka isteyin.

Kısacası tüm unsurlar bir aradayken yapmanız gereken şey karar verme aşamasında tüm istek ve beklentilerinizi açıkça belirtmek olacaktır. Gerisinin ne kadar kolay işlediğine şaşıracaksınız.

Adım Adım Davetiye Hazırlama

Bunlara göre davetiyecinizin size sunacağı davetiye modelleri daha isabetli ve nokta atışlı olacak ve sizi memnun edecek sonuca ulaşmak kolaylaşacak. Bunun için davetiyecinize güvenmeli ve ortak bir paydada buluşmak için fikir alışverişinde bulunmalısınız. Gerisinin ne kadar kolay geldiğine şaşıracak ve davetiye seçiminiz herkesin beğenisine kavuştuğunda oldukça hoşnut kalacaksınız.

Retro, Eskitme, Klasik modeller, italik, el yazılı ya da farklı yazı stilleri arasından her bir detayı özgürce seçerek yalnızca size özel özgün tasarımlar oluşturmak oldukça keyifli olacak. Bu aşamada ne istediğini bilmekse çok önemli.

Bütçeye Uygun Davetiye

Davetiye seçerken elbette bütçe konusunu da atlamamalıyız. Eğer davetli sayısı çok sayıda olacak ise biraz daha az maliyetli seçeneklere bakmak sizin için daha uygun olacaktır. Ayrıca iyi bir liste hazırlayıp net sayı çıkarmak sonradan oluşabilecek ek maliyetlerin de önüne geçecektir. Ucuz davetiyeler arasından da kaliteli davetiyeler bularak birden fazla potansiyel davetiyenizi seçeneklerinize ekleyeceğinizden eminiz. Sonuçların yüz güldürücü olacağına şüpheniz olmasın.

Heyecanlı Bekleyiş

Tüm aşamalar belirlendikten sonra basıma alınan davetiyeleriniz için geriye heyecanlı bir bekleyiş kalıyor. Burada doğru seçimi yapmanın verdiği memnuniyet duygusu haliyle çok önemli.

Hayalinizdekini gerçeğe en yakın ve dört dörtlük şekilde sunmak için Mert Davetiye yılların verdiği tecrübe, misyon ve vizyonuyla sizlere en iyi hizmeti sunmayı vadediyor. Bu ayrıcalığı yaşamak ve size özel tekliflerimizden yararlanmak için mutlaka bekliyoruz.

YORUMLARINIZI PAYLAŞIN

Damatlık Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Damatlık Seçerken Dikkat Edilmesi GerekenlerDüğünler, sizce sadece kadınlar için mi zordur? Elbette, gelin makyajı, gelinlik provaları ve kadınların telaşlı halleri derken, düğünler genel olarak kadın üzerinde şekillenebiliyor ancak erkek tarafı, sizce hiç mi endişelenmiyor? Özellikle damatlık konusunda pek çok erkeğin takıntılı olduğuna şahitlik edebiliyoruz ve etrafımızda...

En Özel Günlerinizi İnsanlara Duyuracağınız Davetiyeler Nasıl Olmalı ?

En Özel Günlerinizi İnsanlara Duyuracağınız Davetiyeler Nasıl Olmalı ?Davetiyelerin temel amacı insanlara haber vermek olsa da günümüzde estetik yanı daha çok dikkat çekiyor. Davetiye modelleri  arasından kendi ruhunuzu ve isteklerinizi en güzel yansıtanı seçmek oldukça zor. Hal böyle olunca dikkat edilmesi gereken birçok husus var.  Ne tarz sunumları seviyorsunuz? Günümüzde çeşitli şekillerde,...

Nikâh Hazırlıkları Nelerdir?

Nikâh Hazırlıkları Nelerdir?Nikâh başvurusu için bazı gerekli evraklar mevcuttur. Resmi prosedürler her ne kadar sıkıcı bir konumda olsa da ancak yapılması şart olan gereken işlemler olarak karşımıza çıkar. Dilerseniz ilk önce resmi nikah hazırlıkları nelerdir? Sorusu doğrultusunda gerekli olan belgeler nelerdir bunları inceleyelim. Sonrasında ise bu belgelerin...